top of page
iida_aho_brändikuvaus_0823_kuvaiidalesell-21[1].jpg
MITEN VALMENNUSSUHDE ALKAA?

 

  • Tämän jälkeen otan sinuun yheyttä vuorokauden sisällä ja sovimme veloituksettoman konsultaatiotapaamisen Ylivieskassa tai keskustelun puhelimitse.

 

  • Konsultaatiossa on tarkoitus selvittää olenko oikea henkilö auttamaan sinua ja, että millainen palvelu olisi juuri sinulle ja tavoitteillesi sopiva. Keskustelussa kartoitetaan mm. elämäntilannettasi, ruokailu- ja liikuntatottumuksiasi ja keskustellaan mahdollisisia rajoitteista. Tämän kaiken pohjalta osaan suositella ja muodostaa sinulle sopivan valmennussuunnitelman.

  • Mikäli koet keskustelumme jälkeen, että olen oikea henkilö auttamaan sinua tehdään valmennuksesta sopimus ja sovitaan valmennuksen aloitusajankohta!

KUINKA NOPEASTI SAAN TULOKSIA?

Jokainen meistä on yksilö ja meillä on erilaiset elämät ja myös tavoitteet. Se mikä toimii jollekkin toiselle ei välttämättä sovi sinulle. Valmentajana minulla onkin tehtävänä auttaa löytämään juuri sinulle sopivat tavat mennä kohti tavoitteitasi.

Valmentajana en voi suoraan ennustaa tavoitteden saavuttamisen aikaa, koska tavoitteiden saavutus on pitkälti kiinni sinun sitoutuneisuudesta prosessiin. Valmentajana tuen ja ohjeistan sinua, mutta sinä sitoudut tekemään kaiken työn. Lisäksi on hyvä ottaa huomioon, että elämämme koostuu todella monista erilaisista asioista ja siinä sattuu ja tapahtuu monenlaista. Joskus eteen saattaa tulla haasteita muiltakin elämän osa-alueilta ja matka tavoitteen kannalta saattaa hidastua hetkellisesti. Minun tarkoituksena on soveltaa ja auttaa sinua jopa näissä muuttuvissakin tilanteissa tavoitteesi näkökulmasta parhaan osaamiseni ja ammattioitoni mukaan.

On myös tärkeä muistaa, että jokainen muutos tarvitsee aikaa, suuremmat enemmän ja pienemmät hieman vähemmän.

iida_aho_brändikuvaus_0823_kuvaiidalesell-19[1].jpg
iida_aho_brändikuvaus_0823_kuvaiidalesell-10[1].jpg
ENTÄ JOS EN LÖYDÄ MINULLE SOPIVAA PALVELUA?

Tarjoan myös tarvittaessa muitakin personal trainer -palveluita, kun vain sivuillani mainitut valmennukset.

Nämä sivullani eittelemäni palvelut ovat kaikista suosituimpia ja todettu valmennuksissa hyvin toimiviksi. Jokainen valmennuspaketti räätälöidään sen  sisältämien palveluiden osalta juuri sinulle sopivaksi, mutta mikäli tavoitteesi vaatii jotain muunlaista suunnitelmaa niin muodostan sinulle siihen tarvittavan palvelun.

MAKSUVÄLINEET JA LAHJAKORTIT

Maksuvälineenä palveluissani toimii lasku. Voit maksaa laskun kuukausierissä tai halutessasi myös koko valmennusmaksun kerrallaan.

Lisäksi maksuvälineenä käyvät myös Tyky- ja Tyky+ setelit, Edenred, ePassi ja Smartum -setelit ja SmartumPay -mobiilimaksu.

Palveluillani on myös mahdollista ilahduttaa jotakuta myös lahjakortin muodossa.

Sivuilla mainitut valmennuksien hinnat sisältävät alv.

Kuntosalimaksut eivät sisälly hintoihin.

iida_aho_brändikuvaus_0823_kuvaiidalesell-20[1].jpg
bottom of page