top of page
Etsi
  • Iida Aho

IIDA EMILIA PERSONAL TRAINER

Päivitetty: 29. syysk. 2020



Olen Iida Aho koulutettu Personal Trainer Ylivieskasta (MPT -koulutus Fitvertstas 2019). Minut liikunta-alalle on tuonut vahva halu auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja menemään kohti heidän henkilökohtaisia tavoiteitaan ja unelmiaan.

Olen todella onnellinen, kun uskaltauduin vajaa vuosi sitten irtisanoutua parturi-kampaajan työstä ja lähteä seuraamaan omaa vahvaa intohimoani ja aloittaa hiljalleen toimimaan Personal Trainer -yrittäjänä.


PARTURI- KAMPAAJASTA PERSONAL TRAINERIKSI


Rakastan työskennellä ihmisten parissa. Se asia korostui myös edellisessä ammatissani, kun toimin parturi-kampaajana. Tuo parturi-kampaajan työ ei vaan tuntunut viimeisinä vuosina enään niin merkitykselliseltä työltä. Minulle alkoi muodostua entistä vahvemmin tunne, että tahdon tehä töitä itselleni merkittävämpien asioiden parissa.


Pitkäaikainen kiinnostukseni terveyteen liittyviin asioihin, liikunnallinen elämäntapani ja useampien vuosien tavoitteellinen treenaaminen kuntosalilla on antanut minulle niin paljon hyvää oloa, terveyttä ja itsevarmuutta. Tämän kaiken ansiosta minulle on syntynyt vahva halu auttaa ja innostaa muita ihmisiä liikkumaan, syömään hyvin ja tekemään asioita heidän hyvinvointinsa eteen.


Haluan olla aidosti tukena ja apuna asiakkailleni ja pidän huolen, että tavoitteet saavutetaan fiksusti, tehokkaasti mutta myös turvallisesti. Lisätietoa palveuistani löydät täältä.


Halusin aloittaa blogin kirjoittamisen, jotta voisin ispiroida ihmisiä tätäkin kautta Instagram ja Facebook -tilieni lisäksi. Hyvinvointi, treeni ja ravitsemus ovat aihepiirejä joiden pariin pääset tässä blogissa. Lisäksi pääset myös nauttimaan terveellisistä ja herkullisista ruokaresepteistä!




183 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page